Wie ben ik

Ik ben Danielle Gommers-Vriezema, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. 


Sinds mijn 7e ben ik judoka en ben als 12-jarige opgenomen in de Nationale kernploeg. Na vele wedstrijden over de hele wereld heb ik het geschopt tot de Olympische spelen in Sydney 2000. Meer hierover klik HIER


Ik ben voor mijn HBO studie Voeding & Diëtetiek naar Groningen verhuisd, daarna naar het midden van het land. 


Na mijn studie heb ik diverse OPLEIDINGEN gevolgd en ben nu gediplomeerd (sport)diëtiste, judoleraar, NLP practitioner, fitness- en personaltrainer en leefstijlcoach. In 2001 ben ik  aangesteld als beroepsmilitair voor bepaalde tijd bij de Koninklijk Landmacht. 

Ik volgde met succes de officiersopleiding voor specialisten aan de Koninklijke Militaire Academie.  En ben gaan werken  als diëtiste bij de afdeling Trainingsgeneeskunde en Trainingsfysiologie (TGTF) van de ARBO-dienst en later op het Militair revalidatie centrum in Doorn.  

Naast mijn werk als officier bij de landmacht, ben 8 jaar lid geweest van de Defensie Topsport Selectie. En in die hoedanigheid ook naar Afghanistan geweest.


Door veel blessures heb ik mijn topsportcarrière moeten beëindigen in 2009.


Na de Olympische spelen in 2000, heb ik mijn eigen praktijk (Di) eet Slim opgericht en ben sinds 2012 full time werkzaam in mijn mooie bedrijf.


Ik heb zelf veel ups en downs meegemaakt, hierdoor heb ik leren doorzetten en goed voor mezelf leren zorgen. Dit gaat nooit vanzelf, hier moet je effort in stoppen: regelmatig sporten, leuke activiteiten doen, goed eten, ontspanning opzoeken en fijne mensen om je heen hebben. Zo kan ik de vele ballen in de lucht houden en de balans bewaken.

Leef Slim / (Di) eet Slim is de website van Daniëlle Gommers-Vriezema | E-mail: info@dieetslim.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK